Werkwijze

Ontspanning • Verbinding • Inzicht • Balans • Groei

Vrijblijvende kennismaking

Als het eerste contact is gelegd, spreken we een kennismakingssessie af. Hierin ontmoeten we elkaar om wederzijds te zien of een traject passend voor jou zal zijn. Een regulier traject kent vervolgens zes sessies van anderhalf uur. Deze sessies zullen eens per twee weken plaatsvinden en in overeenstemming ingepland worden.

Persoonlijke groei

Hoe een coaching sessie er inhoudelijk uitziet, is helemaal afhankelijk van jou en jouw doelen. Als dat je interesse heeft, leer ik je bijvoorbeeld hoe je ademhalingsoefeningen of ontspanningstechnieken kunt toepassen. Sta je ervoor open om je artistieke kant te ontdekken, dan zetten we creatieve oefeningen in om tot meer bewustwording te komen.

Mantelzorg zelfzorg

Het cliché dat je goed voor jezelf moet zorgen om voor een ander te kunnen zorgen is waar, dat weet jij ook wel. Toch is dat in de praktijk soms niet zo eenvoudig als het klinkt. Mijn eigen levenservaring combineer ik met stress coaching speciaal voor mantelzorgers. We kijken naar hoe jij jouw batterij kunt opladen en weer vooruit kunt.

|

“Dit was een fantastsische belevenis, ervaring en verrijking. Jouw coaching is zeer waardevol; vele emoties kwamen voorbij, werden ingezien en ik besef dat het ‘innerlijke kracht’ is wat ik heb verworven. Ik ben je dankbaar lief mens, je bent een cadeau voor de wereld.”
– Connie

Zet meteen de eerste stap en neem contact op voor meer informatie

Wil je bellen of mailen?

13 + 8 =